Локшина-тестаторка + насадка для равіолі, комплектація може мати незначні зміни, згідно з партією випуску
Локшина + насадка для равіолі. Кількість режимів розкачування тіста — 9. Товщина розкачування тіста — 0,5-3 мм. Ширина валика розкачування тіста — 145 мм. Ширина локшини — 2 і 6 мм. Насадка — ролик на 3 равіолі.
ОПИС:
Равіолі схожі на пельмені або вареники, але пельмені ліляться, а равіолі нарізають. Здавалося б — яка різниця? Спосіб приготування неабияк змінює співвідношення тіста та начинки: у пельменах тіста більше. Та й саме тісто для равіолі розкочується дуже-дуже тонко.
Равіолірахрахують від XIII століття й за сім століть начинок для них «накопичилося» — велика кількість. Крім того, равіолі можна не тільки варити, але й обсмажувати в олії. Так, і ще! Серед сучасних кулінарних рецептів Ви знайдете й равіолі — як десерт! А це означає: з насадкою і крапелькою фантазії у Вас щодня буде нова страва!
Насадки для локшини виготовлені з хромованої сталі та анодованого алюмінієвого сплаву, що не містить важких металів. Це дає змогу отримувати абсолютно безпечний продукт. Насадки легко встановити, просто зняти, зручно користуватися.
- Складіть навпіл тонко розкатаний довгий пласт тіста (або два не дуже довгих, але однакової довжини) і зафіксуйте місце згину (з'єднання) в машинці
- Розведіть вільні кінці тіста по різні боки та встановіть розподільну рамку
- Заповніть рамку начинкою, рівномірно розподіливши її по всій довжині рамки.
- Повертайте ручку. Насадка під час обертання «забирає» необхідну кількість начинки та щільно запечатує її між листами тіста, формуючи пельмені.
- Додавайте начинку в розподілювач у міру потреби.
- Сформовані равіолі з'являються в нижній частині насадки у формі аркуша, по три равіолі в кожному ряду. Їх легко розділити вручну на окремі рівні вироби із зубчастим краєм.
Підходить як для ручної, так і для електричної моделі локшини, але насадку можна використовувати тільки в ручному режимі.
Важливо! Щоб зберегти гігієнічність готового продукту, ніколи не мийте насадки під проточною водою або в посудомийній машині! Вода разом із борошном створюють сприятливе середовище для розвитку цвілі та бактерій усередині насадки! Очищайте зубочисткою, сухим пензликом, щіткою або серветкою.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Матеріал — неіржавка сталь 430.
Покриття — хром.
Ширина локшини — 2 і 6 мм.
Товщина розкачування тіста — 0,5-3 мм.
Кількість режимів розкачування тіста — 9.
Ширина валика розкачування тіста — 145 мм.
Догляд — мити вручну.
ВІДЕО:
- Ціна: від 1 300 ₴