Продавець ТОВ Сан-Трейд. Доставка по Україні! розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
965 відгуків
+380 (50) 642-97-98
ТОВ Сан-Трейд. Доставка по Україні!
Кошик

Набір вакуумний для консервування ВАКС (9 кришок + насос)

114 ₴

Мінімальне замовлення — 60 шт.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • В наявності
  • Тільки оптом
Набір вакуумний для консервування ВАКС (9 кришок + насос)
Набір вакуумний для консервування ВАКС (9 кришок + насос)В наявності
114 ₴
+380 (50) 642-97-98
+380 (50) 642-97-98
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

«ВАКС» — система багатофункціональна. За багато років накопичення багатий досвід консервування продуктів. Виявляється, що вакуумні кришки успішно замінюють металеві кришки, якими користуються для консервування. Консервування, на відміну від зберігання свіжих і свіжоприготовлених продуктів, передбачає термічну (пастеризацію, стерилізацію) оброблення продуктів, банок і кришок. Перш ніж почати процес консервування, необхідно перевірити щільність прилягання прокладки до часточки канавки вакуумної кришки. Потім необхідно їх скласти в каструлю прокладками вгору, залити окропом (але не кип'ятити) і накрити кришкою. Кришки діставати у міру готовності банок до закупорювання, водночас не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок — порушується стерильність. Під час консервування всіх видів продуктів банку необхідно не доливати до горловини на 3-4 сантиметри, тому що під час відкачування повітря вакуумним насосом під кришкою створюється вакуум, внаслідок чого вода починає кипіти, піниться та підійматися вгору. Вакуумування треба зупинити та повторити після того, як піна всяде. Не менш ніж 5-6 качків досить, щоб укупорити банку. Банку після укупорки не перевертати! Її можна "укутати" або "накрити шубою", як це зазвичай роблять під час заготівок.
Багаторічна практика показала, що не виникає жодних проблем під час консервування таких продуктів, як: компоти, соки, варення, кетчупи, лечо та багато іншого, але ось маринування огірків виявилося проблемним — у деяких користувачів системи "Вакс" кришки вскраються й продукт псується. Рекомендуємо процес відпрацювання маринування огірків проводити на малій кількості продукту.
Простота, надійність — ось переваги закупорювання банок вакуумними кришками. Після відкриття банки та вживання частини її вмісту банку можна повторно укупорити вакуумною кришкою, щоб продукт довше зберігся. У цьому разі продукти з режиму консервування переходять у режим зберігання.


Як користуватися системою ВАКС

  1. Перевірте банку немає дефектів.
  2. Укладіть ущільнювальну прокладку в канавку кришки.
  3. Установите кришку на шийку банки.
  4. Вставте насос у заглибленні кришки якомога щільніший.
  5. Викачайте повітря насосом (для косерування потрібно не менш ніж 5-6 качків, для зберігання 10-15 качків). Чим більше зроблено качків, тим глибше вакуум.
  6. Щоб відкрити банку, підніміть пальцем клапан і кришка легко відкриється. Не рекомендується користуватися для цих цілей металевими нотатками, оскільки є ризик пошкодити клапан.
  7. Якщо насос забруднився просто промийте його теплою або гарячою водою, для чого відкрутіть гайку та вийміть шток із циліндра. Після промивання змазніть манжету вазеліном.
  8. У міру забруднення промийте кришку. Клапан легко дістається натисканням пальця.
  9. Якщо рух штока стає тугім, то насос необхідно розібрати, ретельно промити циліндр і манжету, і змастити її вазеліном.
  10. У разі тривалого зберігання манжета насоса може "загрубати" і втратити частково еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин, але якщо це не допоможе, то її потрібно замінити.
  11. Для перевірки герметичності системи, рекомендуємо налити в банку воду з під крана, недоливаючи 3-4 см, накинути кришку та відкачати насосом із неї повітря. Потім перевернути банку догори дном. Якщо з під клапана кришки просочуються бульбашки повітря, отже, кришка непридатна до використання.

Вакуумна система для зберігання й консервування продуктів

Вакуумна система — це просте практичне та оригінальне рішення зберігання продуктів. Система складається з вакуумного насоса та комплекту вакуумних кришок (9 штук).

Інформація для замовлення
  • Ціна: 114 ₴
  • Мінімальне замовлення: 60 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner