Продавець Інтернет-магазин Сан-Трейд. Доставка по Україні! розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
971 відгук
+380 (50) 642-97-98
+380 (67) 566-02-42
Інтернет магазин Сан Трейд
Кошик

Вітчинниця Redmond RHP-M02

294 ₴

Мінімальне замовлення — 10 шт.

  • В наявності
  • Тільки оптом
Вітчинниця Redmond RHP-M02
Вітчинниця Redmond RHP-M02В наявності
294 ₴
+380 (50) 642-97-98
  • +380 (67) 566-02-42
    Віталій
+380 (50) 642-97-98
  • +380 (67) 566-02-42
    Віталій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гілчинниця Гурма допоможе вам створити незвичайні делікатеси в домашніх умовах. Ви зможете прикрасити свій стіл і подати під час свята гостям такі страви, які вони ніколи не ялини. Завдяки цьому пристосуванню, ви приготуєте апетитну шинку, ковбаски, м'ясні та рибні рулети, зельци та інші не менш цікаві делікатеси.

Домашняя ветчинница «Гурман»

Гілчинниця «Гурман» вирізняється компактними розмірами, гарною якістю збирання та невисокою ціною. Цей прилад легко розбирати та мити, приготувати рулет або запіч м'ясо не становитиме жодних труднощів навіть для людини, яка не особливо любить і вміє готувати.

Процес приготування в шинчинниці на прикладі рецепта Докторської ковбаси:

Iнгрідієнти: 1200 г. фаршу; 1 яйце, 3 ст ложки сухого молока, сіль, спеції, цукор на смак.

  1. Перемішати інгредієнти до однорідної маси.
  2. Встановити потрібний об'єм вихідного продукту та помістити у шинку першу кришку-дно. Покласти отриманий фарш у пакет для запікання.
  3. Потім помістити підготовлене м'ясо у шинку, зафіксувати другу кришку та пружини.
  4. Посилить усе це в каструлю з водою, так, щоб вода покривала шинку.
  5. Варити 1.5-2 години на повільному вогні.
  6. Потім дістати шинчинницю, розібрати, остудити отриману ковбасу.
  7. Можна відправити ковбасу на кілька годин у холодильник, а можна подавати вже в такому вигляді.

Домашняя ветчинница «Гурман»

Як ви можете помітити, приготування рулетів і ковбаси у шинчинниці — справа не хитрість, було б бажання. Здорова їжа без хімікатів і барвників — це дійсно важливо, а якщо вона ще буде і смачною, то подвійно чудово. З шинчинницею «Гурман» ви зрозумієте, що всі м'ясні вироби, що ви ялинки до цього моменту — абсолютно не цікаві. Створюйте свої смачні делікатеси разом із нами.

Переваги:

  • Компактність і міцність
  • Невисока ціна
  • Простота в догляді та приготуванні їжі
  • Можна використовувати для готування як у духовці, мультиварці або аерокрилі, так і на плиті

Характеристики:

    • Тип: шинчинниця
    • Модель: «Гурман»
    • Призначення: приготування харчових продуктів
    • Матеріал: нержавіюча сталь
    • Колір: сріблястий
    • Робочий об'єм вихідного продукту: 0.9/1.2/1.5 л
    • Об'єм готового продукту: від 0.3 до 1.4 л
    • Розміри: 17.5*14.5*14.5 см
    • Комплектація: корпус, знімна кришка (2 шт.), стягувальні пружини (4 шт.), інструкція

Інформація для замовлення
  • Ціна: 294 ₴
  • Мінімальне замовлення: 10 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner