
Вакуумний набір ВАКС 82Б, "Істок" 9 кришок і насос
від 150 ₴
- В наявності
- +380 (67) 566-02-42Віталій
Вакуумний набір ВАКС 82Б, "Істок" 9 кришок і насос.
Вакуумні кришки ВАКС дають змогу в кілька разів скоротити час настоювання й облагороджування ваших напоїв.
Вакуум істотно прискорює процес приготування наливок і настоянок.
Застосування вакуумних кришок:
Для прискорення приготування настоянок
Для прискорення приготування наливок
Для прискорення обладнання дубової тріскою.
Консервування.
Для тривалого зберігання харчових продуктів.
Для швидкого маринування м'яса для шашлику.
Кришки ВАКС розраховані на стандартну скляну банку з нарізною або звичайною горловиною діаметром 82 мм.
Це оригінальна продукція, остерігайтеся підробок.
Інструкція з роботи з вакуумними кришками ВАКС.
- Перед початком роботи, необхідно перевірити скляні банки на брак тріщин і відколів, за їхньої наявності вакуумування буде неможливим.
- Перевірити наявність і чистоту ущільнювальної прокладки в спеціальній пазі на пластиковій кришці ВАКС.
- Покласти кришку на шийку банки, не докладаючи зусиль (кришка не застібається).
- Встановити та зафіксувати насос у заглибленні кришки, де розташований клапан.
- Рухом ручки насоса, необхідно відкачати повітря зі скляної банки.
Для зберігання, а також для прискорення приготування настоянок, або витримування на дубовій тріскі, необхідно зробити від 15 до 20 "качків", межу вакуумування можна визначити за різким, самовільним опусканням ручки насоса.
Під час використання вакуумних кришок для консервації достатньо зробити лише 5-6 качків.
Щоб відкрити банку, необхідно пальцем підняти край клапана на кришці, повітря з характерним шумом проникне всередину банки та кришка відкриється.
Під час пастеризації рекомендуємо знімати клапани з вакуумних кришок.
Якщо рух штока стає тугім, насос необхідно розібрати, ретельно промити циліндр і манжету, перед складанням, змастити манжету вазеліном.
- Ціна: від 150 ₴