Продавець ТОВ Сан-Трейд. Доставка по Україні! розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
965 відгуків
+380 (50) 642-97-98
ТОВ Сан-Трейд. Доставка по Україні!
Кошик

Вакуумний пакувальник Вакс/ насос і 9 кришок

від 150 ₴

  • В наявності
Вакуумний пакувальник Вакс/ насос і 9 кришок
Вакуумний пакувальник Вакс/ насос і 9 кришокВ наявності
від 150 ₴
+380 (50) 642-97-98
+380 (50) 642-97-98
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вакуумний пакувальник Вакс/ насос і 9 кришок
Це нова система зберігання продуктів і напоїв у вакуумі. Це простий, практичний, оригінальний та запатентований винахід.

ВАКС дає Вам можливість купувати більше продуктів і зберігати їх із меншими втратами як удома, так і в подорожі або на відпочинку.

ВАКС зберігає свіжість будь-яких різновидів продуктів набагато довше, ніж за звичайного способу зберігання. Це відбувається тому, що у разі відкачування повітря різко скорочується кількість кисню в ємності, а це призводить до уповільнення окисних процесів, тобто порш продуктів.

Для виробництва ВАКС використовуються перевірені матеріали найвищої якості.

Пристрій вакуумного консервування ВАКС — це система, що складається з вакуумного насоса, вакуумної кришки та ємності.

Вакуумування — найбільш природний спосіб зберігання продуктів. Водночас зберігаються вітаміни та поживні властивості, продукти не втрачають своїх якостей!

Створити ідеальний вакуум у домашніх умовах неможливо, а, стало, неможливо нескінченно довго зберегти продукти. Під час окиснення виділяються гази. Гази скупчуються під кришкою, і коли їхній тиск вирівнюється з атмосферним, кришка вскривається. Деякі користувачі нескладно гнеться тим, що неможливо довго зберегти такі продукти, як свіжі ягоди малини та полуниці. На поверхні цих ягід міститься величезна кількість дріжджових грибків, які різко прискорюють процес окиснення. Такі продукти, як сухі гриби та фрукти, довго зберігаються у вакуумі — вони не темніють і зберігають смак і аромат. М'ясо на шашлику виходить соковитим і м'яким, якщо його маринувати у вакуумі.

«ВАКС» — система багатофункціональна. Виявляється, що вакуумні кришки успішно замінюють металеві кришки, якими користуються для консервування. Консервування, на відміну від зберігання свіжих і свіжоприготовлених продуктів, передбачає термічну (пастеризацію, стерилізацію) оброблення продуктів, банок і кришок. Перш ніж почати процес консервування, необхідно перевірити щільність прилягання прокладки до часточки канавки вакуумної кришки. Потім потрібно їх скласти в каструлю прокладками вгору, залити окропом (але не кип'ятити) і накрити кришкою. Кришки діставати у міру готовності банок до закупорювання, водночас не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок — порушується стерильність. Під час консервування всіх видів продуктів банку необхідно не доливати до горловини на 3-4 сантиметри, тому що під час відкачування повітря вакуумним насосом під кришкою створюється вакуум, внаслідок чого вода починає кипіти, пінитися та підійматися вгору. Вакуумування треба зупинити й повторити після того, як піна всяде. Не менш ніж 5-6 качків досить, щоб укупорити банку. Банку після укупорки не перевертати! Її можна "укутати" або "накрити шубою", як це зазвичай роблять під час заготівок.

Практика показала, що не виникає жодних проблем під час консервування таких продуктів, як: компоти, соки, варення, кетчупи, лечо та багато іншого, але ось маринування огірків виявилося проблемним — у деяких користувачів системи "Вакс" кришки спалахують, і продукт псується. Рекомендуємо процес відпрацювання маринування огірків проводити на малій кількості продукту.

Простота, надійність — ось переваги закупорювання банок вакуумними кришками. Після відкриття банки та вживання частини її вмісту банку можна повторно укупорити вакуумною кришкою, щоб продукт довше зберігся. У цьому разі продукти з режиму консервування переходять у режим зберігання.

До складу набору входять 9 шт. кришок КВК-82 (для укупорки звичайних і нарізних банок із діаметром горловини 82 мм) і ручний вакуумний насос НВР-3, який забезпечує вакуум завглибшки до 80%.

Для тих, хто зберігає продукти в льоху — остерігайтеся мишей! Відомі випадки, коли миші вигризали клапани на кришках. Герметичність руйнувалася, і продукт псувався.

Порядок і особливості роботи із системою "ВАКС"
Перевірити банку на брак тріщин, відколів, раковин як на самій банці, так і на її горлечці. Банки з зазначеними дефектами не придатні до використання.
Щільно укласти ущільнювальну прокладку в канавку кришки.
Встановити кришку на шийку банки.
Щільно вставити насос у заглиблення кришки.
Для створення вакууму необхідно за допомогою ручки переміщати шток вгору та вниз до упору. Під час консервування досить зробити не менш ніж 5-6 качків, а в режимі зберігання від 15 до 20. Кількість качків залежить від рівня заповнення банки. Однак, що більше зроблено качків, то глибше вакуум. У цьому разі шток починає різко самовільно опускатися й наносити удари по кришці. Відкачку треба зупинити.
Для відкриття банки пальцем підніміть край клапана на кришці, внаслідок чого повітря із шумом проникне в банку, і кришка легко відкриється. Для відкриття клапана не можна користуватися металевими та іншими гострими предметами, щоб не з'явилося ризики на сідлі кришки.
У міру забруднення, а також у всіх випадках після консервування насос необхідно промити теплою або гарячою водою, для чого відкрутіть гайку та вийміть шток із циліндра. Після промивання необхідно змастити манжету вазеліном.
У міру забруднення кришку необхідно промити, водночас не допускається піддягати прокладку гострими предметами. Клапан легко виймається натисканням пальця.
Якщо рух штока стає тугім, насос необхідно розібрати, ретельно промити циліндр і манжету, і змастити її вазеліном.
У разі тривалого зберігання манжета насоса може "загрубати" і втратити частково еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин, але якщо це не допоможе, то її потрібно замінити.
Для перевірки герметичності системи, рекомендується налити в банку воду з-під крана, не доливаючи 3-4 см, накинути кришку та відкачати насосом із неї повітря. Потім перевернути банку догори дном. Якщо з під клапана кришки просочуються бульбашки повітря, отже, кришка непридатна до використання.

Інформація для замовлення
  • Ціна: від 150 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner