Продавець Інтернет-магазин Сан-Трейд. Доставка по Україні! розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1012 відгуків
+380 (50) 642-97-98
+380 (67) 566-02-42
Інтернет магазин Сан Трейд
Кошик

Набір для консервації та зберігання продуктів вакуумний "Вакс 82Б" насос, 9 кришок

від 150 ₴

  • В наявності
Набір для консервації та зберігання продуктів вакуумний "Вакс 82Б" насос, 9 кришок
Набір для консервації та зберігання продуктів вакуумний "Вакс 82Б" насос, 9 кришокВ наявності
від 150 ₴
+380 (50) 642-97-98
  • +380 (67) 566-02-42
    Віталій
+380 (50) 642-97-98
  • +380 (67) 566-02-42
    Віталій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Опис

Комплект постачання:
Кришка вакуумного консервування КВК-82 — 9 шт.
Насос НВР-3 — 1 шт.
Індивідуальне блістерне паковання УП-6 — 1 шт.

Простота, надійність, можливість використовувати одну кришку до 200 разів не менш ніж 5 років — ось переваги закупорювання банок вакуумними кришками під час консервування. Після відкриття банки та вживання частини її вмісту банку можна повторно укупорити вакуумною кришкою, щоб продукт довше зберігся. У цьому разі продукти з режиму консервування переходять у режим зберігання.
Тривалість зберігання продуктів залежить від їх первісної свіжості.

Вакуумна система ВАКС — багатофункціональна. Вакуумні кришки успішно замінюють металеві.


Консервування, на відміну від зберігання свіжих і свіжоприготовлених продуктів, передбачає термічну (пастеризацію, стерилізацію) оброблення як продуктів, так і банок.

Простота, надійність, можливість використовувати одну кришку до 200 разів упродовж не менш ніж 5 років — ось переваги закупорювання банок вакуумними кришками під час консервування. Після відкриття банки та вживання частини її вмісту банку можна повторно укупорити вакуумною кришкою, щоб продукт довше зберігся. Продукти з режиму консервування переходять у режим зберігання.

Багаторічна практика показала, що не виникає жодних проблем під час консервування таких продуктів, як: компоти, соки, варення, кетчупи, лечо та багато іншого, але ось маринування огірків виявилося проблемним — у деяких користувачів системи "ВАКС" кришки вскриваються й продукт псується.

Під час консервування всіх видів продуктів банку необхідно недоливати до горловини на 3-4 сантиметри, тому що під час відкачування повітря вакуумним насосом під кришкою створюється вакуум, внаслідок чого вода починає кипіти, піниться та підіймається вгору. Вакуумування треба зупинити та повторити після того, як піна всяде. Трих, чотирьох качків досить, щоб укупорити банку вакуумною кришкою. Не допускайте потрапляння рідини в насос.

Для тих, хто зберігає продукти в льоху — остерігайтеся мишей! Відомі випадки, коли миші вигризали клапани на кришках. Герметичність порушувалася, і продукт псувся.

 


 

ПОРЯДОК І ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ З СИСТЕМОЮ   ВАС


1. Перевірити банку на брак тріщин, відколів, раковин як на самій банці, так і на її горлечці. Банки з зазначеними дефектами не придатні до використання.
2.  Щільно укласти ущільнювальну прокладку в канавку кришки.
3.  Встановити кришку на шийку банки.
4. Щільно вставити насос у заглиблення кришки.
5. Для створення вакууму необхідно за допомогою ручки переміщати шток вгору та вниз до упору. Під час консервування досить зробити від 3 до 6 качків, а в режимі зберігання від 15 до 20. Кількість качків залежить від рівня заповнення банки. Однак, що більше зроблено качків, то глибше вакуум. У цьому разі шток починає різко самовільно опускатися й наносити удари по кришці. Не допускайте цього. Кришка може луснути.
6. Для відкриття банки пальцем підніміть край клапана на кришці, внаслідок чого повітря із шумом проникне в банку, і кришка легко відкриється. Для відкриття клапана не можна користуватися металевими та іншими гострими предметами, щоб не з'явилося ризики на сідлі кришки.
7. У міру забруднення, а також у всіх випадках після консервування насос необхідно промити теплою або гарячою водою, для чого відкрутіть гайку та вийміть шток із циліндра. Після промивання необхідно змастити манжету вазеліном.
8. У міру забруднення кришку необхідно промити, водночас не допускається піддягати прокладку гострими предметами. Клапан легко виймається натисканням пальця.
9. Якщо рух штока стає тугим, то насос необхідно розібрати, ретельно промити циліндр і манжету, і змастити її вазеліном.
10. У разі тривалого зберігання манжета насоса може "загрубати" і втратити частково еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин, але якщо це не допоможе, то її потрібно замінити.
11. Для перевірки герметичності системи, рекомендуємо налити в банку воду з під крана, недоливаючи 3-4 см, накинути кришку та відкачати насосом із неї повітря. Потім перевернути банку догори дном. Якщо з під клапана кришки просочуються бульбашки повітря, отже, кришка непридатна до використання.


Термін зберігання в ВАКС-системі

Свіжоприготовані перші та другі страви   10 днів
Свіжовичавлені соки   15 днів.
Салати   10 днів.
Молоко, сметана, сир  12 днів.
Сир    30 днів.
Сирое м'ясо     9 днів.
Ковбаса    20 днів.
Зелень   20 днів.
Макаронні вироби  360 днів.

Характеристики
Основні атрибути
ТипНасос
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 150 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner