
Пристрій для завертання голубців
126 ₴
Мінімальне замовлення — 10 шт.
Показати всі оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- В наявності
- Тільки оптом
- +380 (67) 566-02-42Віталій
Пристрій для завертання голубців.
Унікальний винахід, який допоможе швидко та якісно приготувати улюблені страви для Вашої родини. Як відомо, голубці люблять практично все, але не завжди є час на їх приготування. і саме тому виробники подбали про Вас і запропонували чудового помічника на кухні
Вага приладу, 180 грамів;
розміри 300 х 80 х 100;
Термін експлуатації необмежений.
Для отримання продукту великого діаметра, необхідно підібрати найбільші листи, кількість фаршу, чайна ложка з верхом, а регулювальну планку на позначку «L». Для середнього діаметра чайна ложка фарша без верху, листи середні, планку на позначку «M». Для маленького розміру, планку на позначку «S», трохи більш ніж половина чайної ложки фаршу та найменших листів.
Якщо Ви поклали більше фаршу, що потрібно, то просування каретки буде ускладнене, з-під стрічки виштовхуватиметься зайвий фарш. Водночас великих зусиль докладати непотрібно — цим Ви можете пошкодити пристрій, просто відведіть назад каретку та приберіть зайву кількість. А в тому разі, якщо Ви не доклали фарш, кінцевий продукт буде сформований слабо та не самостійно поміщатиметься в приймальний лоток. В цього випадку притримайте однією рукою каретку, а іншою натисніть на стрічку й продукт сам випаде на приймальний лоток. На наступному процесі Вам необхідно відкоригувати кількість фаршу, начинки для цього розміру
Ми Вам даруємо фірмовий рецепт долми!
Для приготування долми вам буде потрібно:
500 г фаршу (баранина або свинина + яловичина);
2 цибулини;
3 ст. л риса;
зелень;
виноградне листя;
м'ясний бульйон.
Для сметаного соусу зажадає 250 г сметани; (можна використовувати замість сметани мацоні)
3 зубчики часнику;
трохи зелені кропу, петрушки, кінзи, базиліка;
сіль, перець на смак.
Рецепт долми:
1. Рис залити окропом.
2. Нарізати зелень і цибулю. Перемішати з фаршем і рисом. Посолить и поперчить
3. У каструлю викласти виноградне листя
4. Взяти виноградний лист, накласти на DOLMER, чайною ложкою покласти фарш на лист, вштовхнути всередину та просунути каретку вперед. Готову долму перекласти в каструлю.
5. На дно каструлі покласти кілька виноградних листя й укласти на них частки.
6. Зверху також накрити виноградним листям. Додати трохи бульйону так, щоб він покрив виноградне листя. Кілька скибочок айви, покладених зверху, додадуть страві чудовий смак і аромат.
7. Зверху прикрити тарілкою, щоб долма не спливала під час варіння. Тушити на повільному вогні приблизно 20-30 хвилин.
8. Соус для долми: видавити часник і дрібно нарізати зелень. Змішати все зі зміною або з мацоні.
Долма и соус со сметаной (мацони) готовы! Смачного!
- Ціна: 126 ₴
- Мінімальне замовлення: 10 шт.