Зі сковородою Гріль-Газ Ви відчуєте себе віртуозним кулінаром! Для приготування смачної та корисної їжі не потрібно сезонів.
Сковорода «ГРІЛЬ-ГАЗ". -
Це повноцінний барбекю у Вас на кухні.
Насолоджуйтеся смаком улюблених гриль-блюд з м'яса, курки, риби та овочів.
"На сковороді кипить ваша смерть!" - так любив помовляти Пол Брегг, американський дієтолог і засновник моди на здорове харчування. Дослідження виявили, що жири не мають інтенсивної теплової обробки, оскільки під дією високих температур вони окислюються і утворюють величезну кількість канцерогенних речовин та вільних радіалів. А ті, як відомо, є причиною багатьох патологічних процесів в організмі. Але як варити їжу, яку не можна купити в щоденному меню? Дуже просто - замінити жарку на запікання! Саме таку можливість надає інноваційна сковорода "Гриль-газ".
Переваги сковороди « Грайль-Ґаз»
- Смачна і смачна їжа (у процесі приготування не використовується жир та олія).
- Мінімальний час приготування (м'ясо 30-35 мін, курка 25 мін, риба 15-20 мін, овочі 20 мін, випічка 15-20 мін).
- Вмілощі (об’єм гриля дозволяє приготувати повноцінну вечерю для чотирьох членів сім’ї).
- Економіка (не потрібно платити за електроенергію, яку використовують у потужних елеткрогрілях та парфумах).
- Простота і зручність у використанні (всі три деталі: піддон з отвором для конфорки, ґратка і кришка з держаком).
- Альтернатина духовкам і смердючим сковородам.
- Доступна ціна (за помірну вартість гриль на довгі роки стане незамінним помічником на вашій кухні)
- Чудовий подарунок для друзів і близьких.
Одного разу спробувавши приготувати на чудо-гриле закохуєшся в нього назавжди!
Ми раді запросити вас простою по суті, але володіємо широкими можливостями помічника для вашої кухні.
Сорода ГРІЛЬ-ГАЗ Завдяки цьому ви зможете швидко, просто, смачно і корисно готувати основні страви з м’яса, курки, риби, овочів і навіть десерти з фруктів.
Продукти приготовані на Скодорді ГРІЛЬ-ГАЗ На традиційних барбекях з вугіллям і мангаллю проходять термічну обробку. При цьому немає прямого контакту з нагрівальною поверхнею. Крім того, під час готування не використовується олія. Таким чином, м’ясо, курка, риба, овочі, фрукти запікаються, зберігають смак, соковитість і аромат приготованого на барбекю.
Матеріал Скодороїди ГРІЛЬ-ГАЗ:
Матеріал піддону, кришки і ручки - вуглецева сталь, решітка - нержавіююча сталь. Покриття піддону і кришки - емаловане.
Розміри - діаметр 32см, висота у зібраному вигляді 9см. Упаковка - поліетилен. Виробництво - Румунія.
Принцип роботи.
|
Трохи про користь гри
Сьогодні дедалі популярнішим стає приготування їжі на грилі. Не дивно, що їжа, приготована в грилі, надзвичайно смачна і корисна. Коли ви готуєте їжу на грилі, то отримуєте соковиту, запашну страву, позбавлену зайвих жирів і поживних речовин, як - от мікроелементи та вітаміни. Сучасний гриль може працювати на газі, деревному вугіллі або електриці. Це мобільні телефони, які дозволяють готувати їжу на жару, а за традицією — на вугіллях. Освіта, характерна для твердої корочки, є ознакою їжі, приготованої на грилі. Саме завдяки цій корці в продуктах зберігаються всі цінні речовини і вітаміни. Спочатку грилі були розраховані на приготування їжі на вулиці, але вони міцно укріпилися в нашому житті і мали стати обов’язковим атрибутом домашньої утвари. Гриль дуже полегшує приготування їжі, а отже, і наше життя. Він потрібен не лише в кожному домі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Румунія |
Тип посуду | Сковорода-гриль |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Верхній діаметр посуду | 28 (см) |
Користувальницькі характеристики | |
Антипригарне покриття | Подвійна емаль |
- Ціна: 520 ₴