Долер — пристрій для завертання голубців і часточки (Dolmer) — раз, два й готово!
114 ₴
Мінімальне замовлення — 10 шт.
Показати всі оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- В наявності
- Тільки оптом
Машинка для приготування долми, голубців Долмер (Dolmer) — раз, два і готово!
ОРИГІНАЛ! НАЙКРАЩА ЯКІСТЬ! СЕРТИФІКАТ!
Принцип роботи гранично простий — покладіть капусний або виноградний лист на прилад, а потім зверху накладіть м'ясний фарш і помістіть усе разом у спеціальне заглиблення. Плавно рухайте каретку в крайнє положення, щоб зробити напівфабрикат. Для отримання продукту великого діаметра встановіть регулювальну планку на позначку "L". Для середнього діаметра — планку на позначку "М". Планка "S" призначена для маленького розміру. Пам'ятайте, якщо листя свіже, молоді — його просто потрібно злегка прокип'ятити, а якщо Ви купили солоні, то перед використанням промийте їх у холодній воді трохи більш ніж 5 хвилин, а потім прокип'ятіть для надання їм еластичності.
За допомогою Долмера також можна приготувати:
- рулети з шинки;
- рулети зі смажених баклажанів;
- рулети з лаваша;
- млинці з сиром;
- голубці з пекінської капусти.
Пристрій DOLMER призначений для загортання кулінарних виробів. Цей пристрій розроблений фірмою «АКСАР» і впроваджений у масове виробництво. DOLMER розроблявся для полегшення праці, скорочення часу та поліпшення якості кінцевого продукту. DOLMER можна використовувати в домашніх умовах, у кафе та ресторанах, у невеликих виробничих цехах. DOLMER не вимагає особливих навичок експлуатації та знань, безпечний у використанні. Буквально за кілька спроб, дотримуючись правил, описаних нижче, Ви вже будете зі спритністю завертати долму, лохини високої якості.
Перед встановленням DOLMER на робочу поверхню зволожте стрічку та присоски. Протріть вологою ганчіркою робочу поверхню, на яку буде встановлений DOLMER, притисніть присоски DOLMER-а до робочого столу. Після встановлення DOLMER-а, відведіть каретку у вихідне положення.
1. Покладіть підготовлений виноградний лист глянсовий боком до стрічки поверх пристрою так, щоб початок аркуша розташовувався на верхній крайці каретки стьобабельком до верху (рис 1), а інша більша частина, на самому пристрої.
Покладіть чайною ложкою необхідну кількість фаршу (мал. 2) на крайку аркуша, акуратно вдавлюючи все разом у віконечко під стрічкою. Початкова частина аркуша разом із фаршем і стрічкою має повністю вкластися в віконечко, а велика частина — залишитися на робочій поверхні DOLMER — а (мал. 2). Помилково, коли фарш або іншу начинку вкладають у середину аркуша, фарш має лежати на краю аркуша в спеціальному заглибленні, це дуже важливо для нормальної роботи DOLMER -а (як показано на малюнку, це дуже важливо 2.) Отже, у Вас вийде щільно загорнутий,правильній, циліндричній формі продукт.
2. У задній торцевій частині пристрою є регулювальна планка з закріпленою на ній стрічкою (рис.3), переставляючи яку за пазами "L", великий діаметр; «M» — середній діаметр; і «S» маленький діаметр, — Ви маєте можливість отримувати продуть різного діаметра.
3. Однією рукою притримуючи пристрій за основу, а іншою рукою тримаючи ручку каретки, плавно просувайте каретку вперед до упору (мал. 3,4). У процесі просування каретки автоматично формується продукт ідеальної циліндричної форми, який переміщається самостійно в приймальний лоток, звідки викладається в каструлю.
Для отримання продукту великого діаметра, необхідно підібрати найбільші листи, кількість фаршу, чайна ложка з верхом, а регулювальну планку на позначку «L». Для середнього діаметра чайна ложка фаршу без верху, листи середні, планку на позначку «M». Для маленького розміру планку на позначку «S», трохи більш ніж половина чайної ложки фаршу та найменші листи. Якщо Ви поклали більше фаршу, ніж потрібно, то просування каретки буде ускладнене, з-під стрічки виштовхуватиметься зайвий фарш. Водночас великих зусиль докладати непотрібно — цим Ви можете пошкодити пристрій, просто відведіть назад каретку та приберіть зайву кількість. А в тому разі, якщо Ви не доклали фарш, кінцевий продукт буде сформований слабо та не самостійно поміщатиметься в приймальний лоток. У цьому разі притримайте однією рукою каретку, а іншою натисніть на стрічку й продукт сам випаде на приймальний лоток. На наступному процесі Вам необхідно відкоригувати кількість фаршу, начинки для цього розміру. У процесі експлуатації Ви дуже швидко пристосуєтеся до DOLMER — у.
Після експлуатації DOLMER необхідно промити. Для цього необхідно видалити стрічку з пристрою в такий спосіб.Перевірте DOLMER, у місцях кріплення планки, у передній і в задній частинах, зі стрічкою видно два виступи. Просто на них натисніть і планки разом зі стрічкою вийдуть із кріплення.Не треба тягнути за стрічку, це неправильно. Після, одну з планок під кутом витягніть з під ролика та все,стрічку можете мити окремо. А на практиці, Ви можете промити сам пристрій разом зі стрічкою, використовуючи невелику кількість мийного засобу, або помістити його в посудомийну машину. DOLMER не вимагає особливих умов зберігання й обслуговування. Після як промили та висушили, покладіть у фірмове паковання і відкладіть до наступного його використання.
Оптовий інтернет-магазин «Сан Трейд» пропонує купити цей товар саме у нас.
Ми здійснюємо швидку доставку й у нас низькі ціни.
Товар перед відправленням ретельно перевіряється на комплектність і працездатність.
У разі невідповідності до продажу товару: заводський брак, некомплетність, магазин гарантує повернення засобів.
- Ціна: 2,30 $
- Мінімальне замовлення: 10 шт.
- Ціна: 114 ₴
- Мінімальне замовлення: 10 шт.