Особливості ножів з антипригарним покриттям
- виготовлені з високоякісної сталі, що забезпечує їх гостроту та легке нарізання продуктів;
- обладнані ергономічними ручками, покриті термостійким каучуком, що підвищує зручність в експлуатації та запобігає вислизанню ножа;
- покриття ножа має дуже гарні антипригарні якості, витримує температуру 180 °C, підходить для частого використання;
- продукти під час нарізання легше зісковзують із леза, не прилипаючи до його поверхні;
- ножі ідеально підходять для оброблення м'яких продуктів, сир, риба та м'ясо;
- антипригарне покриття відбиває запахи та смаки з леза як дзеркало — після миття ніж не має залишкового запаху, особливо якщо ним різали рибу, часник;
- покриття забезпечує надійний захист від шкідливих бактерій;
- ножі легко миються, не рекомендується їх мити в посудомийній машині.
У комплект входить:
1- ніж Chef
Кухарський ніж (шеф). Має важку ручку, широке жорстке лезо з центральним вістрям завдовжки від 15 до 30 см і більше. Можна робити майже все — різати м'ясо, обробляти птицю, рубати капусту та зелень. Такий ніж — обов'язковий атрибут будь-якого шеф-кухаря в ресторані або кафе, причому переваги за інших рівних умов віддаються довшим моделям (Зазначимо, що шеф у ресторані ніколи не чиститиме картоплю та інші овочі — для цього є помічники з іншими ножами).
2- нож Bread
Хлібний ніж. Довгий ніж із жорстким досить широким серейторним лезом до 23 см. Чудовий для нарізування всіх типів хліба та кексів. Можна використовувати для нарізання певного типу овочів або фруктів (подібних ананасів).
3- ніж Carving
Ніж обробний або гастрономічний із вузьким довгим жорстким лезом завдовжки до 25-30 см. Використовується для видалення шкіри, нарізання м'яса або птиці, оброблення великих овочів (капута, буряк, кабачок, гарбуз), нарізування кавуна та дині.
4- нож Utility
Універсальний. Напевно, найпопулярніший ніж у більшості кухонь. Не дуже широке жорстке лезо до 15 см дає змогу використовувати цей ніж як багатофункціональний для різання овочів, фруктів, ковбаси, сиру, зелені та невеликих шматків м'яса.
5- ніж Paring
Універсальний. Напевно, найпопулярніший ніж у більшості кухонь. Не дуже широке жорстке лезо до 15 см дає змогу використовувати цей ніж як
багатофункціональний для різання овочів, фруктів, ковбаси, сиру, зелені та невеликих шматків м'яса.
6- БОНУС — ЕКОНОМКА ДЛЯ ЧИСТКИ КОЖУРИ.
- Ціна: 349 ₴